Wynajęcie kucharza

Zachęcamy do planowania rejsów i czarterów, z wynajętym od nas kucharzem.
Koszt zatrudnienia kucharza to 770 euro/tydz .
Przy założeniu, że średnia liczebność załogi to 8 osób, koszt pracy kucharza na jednego uczestnika, to 13,50 euro/dzień.
Uwzględnić należy koszty zakupu produktów.

 

 

Za tę niewielką opłatę gwarantujemy

  • posiłki główne, w lokalnym stylu (śniadania, obiady , kolacje)
  • przekąski (lokalne przysmaki, w tym : pršuty, sery, oliwki, lokalne pieczywo, lokalne trunki … )
  • przygotowywanie drinków
  • sprzątanie (obejmujące zakres prac kuchennych)

Załóżmy, że w trakcie rejsu, zaplanowaliście trzy wizyty w lokalnych restauracjach.
Przy średnim wydatku rzędu 220 kn/os (cena za osobę w lokalnej konobie), łączny wydatek załogi to 790 euro

Wynajęcie kucharza, to gwarancja nieskrępowanego wypoczynku w smakowitych okolicznościach przyrody.
Nie będziecie się stresować pracochłonnymi  wachtami kuchennymi. Skupicie się na czerpaniu radości z rejsu.

 

 

USŁUGA KUCHARZA

CHORWACJA

  • Kucharz polski : 770 euro / tydz. + wyżywienie
  • Kucharz lokalny : zgodnie z ofertą armatora (ok. 1 000 euro + wyżywienie)

INNE KRAJE

  • Kucharz polski : 770 euro/tydz. + transport + wyżywienie
  • Kucharz lokalny : zgodnie z ofertą armatora (ok. 1 100 euro + wyżywienie)

Wynajęcie kucharza

Zachęcamy do planowania rejsów i czarterów, z wynajętym od nas kucharzem.
Koszt zatrudnienia kucharza to 770 euro/tydz .
Przy założeniu, że średnia liczebność załogi to 8 osób, koszt pracy kucharza na jednego uczestnika, to 13,50 euro/dzień.
Uwzględnić należy koszty zakupu produktów.

 

 

Za tę niewielką opłatę gwarantujemy

  • posiłki główne, w lokalnym stylu (śniadania, obiady , kolacje)
  • przekąski (lokalne przysmaki, w tym : pršuty, sery, oliwki, lokalne pieczywo, lokalne trunki … )
  • przygotowywanie drinków
  • sprzątanie (obejmujące zakres prac kuchennych)

Załóżmy, że w trakcie rejsu, zaplanowaliście trzy wizyty w lokalnych restauracjach.
Przy średnim wydatku rzędu 220 kn/os (cena za osobę w lokalnej konobie), łączny wydatek załogi to 790 euro

Wynajęcie kucharza, to gwarancja nieskrępowanego wypoczynku w smakowitych okolicznościach przyrody.
Nie będziecie się stresować pracochłonnymi  wachtami kuchennymi. Skupicie się na czerpaniu radości z rejsu.

 

 

USŁUGA KUCHARZA

CHORWACJA

  • Kucharz polski : 770 euro / tydz. + wyżywienie
  • Kucharz lokalny : zgodnie z ofertą armatora (ok. 1 000 euro + wyżywienie)

INNE KRAJE

  • Kucharz polski : 770 euro/tydz. + transport + wyżywienie
  • Kucharz lokalny : zgodnie z ofertą armatora (ok. 1 100 euro + wyżywienie)